خواص سرکه بالزامیک و روغن زیتون و فواید آنها
سرکه بالزامیک و روغن زیتون ،مخلوط سرکه بالزامیک و روغن زیتون،ترکیب سرکه بالزامیک و روغن زیتون،سرکه بالزامیک و روغن زیتون برای مو،سرکه بالزامیک و روغن زیتون برای پوست،ماسک سرکه بالزامیک و روغن زیتون،ماسک سرکه بالزامیک و روغن زیتون برای مو،سرکه بالزامیک روغن زیتون،ترکیب سرکه بالزامیک با روغن زیتون،ماسک روغن زیتون و سرکه بالزامیک برای مو خوره
در این مطلب از سایت جسارت به سرکه بالزامیک و روغن زیتون می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
خواص سرکه بالزامیک و روغن زیتون
سرکه بالزامیک یکی از چاشنیهای غذایی کشور ایتالیا است که قدمت آن به دوران رم باستان میرسد.
تا حدود 30 سال قبل به جز ایتالیاییها کسی چیزی درباره وجود و یا خواص این سرکه نمیدانست اما
امروزه سرکه بالزامیک به یکی از چاشنیهای اصلی غذایی در سرتاسر جهان تبدیل شده است.
خوب است بدانید که تمام سرکههای بالزامیک موجود در بازار واقعی نیستند.
از میان سه نوع سرکه بالزامیک موجود در سوپر مارکتها تنها یک نوع آن اوریجینال بوده و با روشی سنتی تهیه میشود و
بقیه تنها از لحاظ برخی خصوصیات شبیه سرکه بالزامیک اصیل هستند.
مصرف سرکه بالزامیک و روغن زیتون
در تهیه سس روغن زیتون و سرکه از هر نوع روغنی میتوان استفاده کرد
اما پیشنهاد ما به شما استفاده از روغنهای خوشمزه و متعادل و مغذی از جمله روغن زیتون طبیعی یا روغن گردو است.
در رابطه با سرکه هم محدودیتی وجود ندارد. هر نوعی از سرکه را که بیشتر دوست دارید، میتوانید انتخاب کنید.
به عنوان مثال اگر تمایل شما بیشتر به سمت طعمهای شیرین است میتوانید سرکه بالزامیک یا انواع سرکههای میوه ای را انتخاب کنید.
افزودن مقداری سبزیجات تازه یا خشک شده هم طعم و مزه خوشایندی به سس میبخشد.
هر نوع گیاه طعم دهنده تازه از ریحان گرفته تا طعم دهندههای ملایمی از جمله جعفری میتوانند به سس اضافه شوند.
فقط توجه داشته باشید اگر میخواهید سس را برای روزهای آینده مصرف کنید
سبزیجات تازه موجود در سس ممکن است رنگ سبز و شاداب خود را از دست بدهند و پلاسیده شوند.
بنابراین بهتر است سبزیجات تازه را قبل از مصرف به سس اضافه کنید و یا از سبزیجات خشک شده استفاده کنید.
استفاده از سبزیجات خشک شده در سس سالاد علاوه بر این که طعم و مزه بهتری به سس میبخشد دچار تغییر رنگ هم نمیشود.
بیشتر بخوانید :
سرکه بالزامیک ایرانی
سرکه بالزامیک چیست
سرکه بالزامیک و حساسیت
سرکه بالزامیک و لاغری
فراموش نکنید برای این که سرکه و روغن زیتون در مخلوط از هم جدا نشوند بهتر است ابتدا سرکه را ریخته و سپس روغن زیتون را اضافه کنید و هم بزنید.
اما اگر میخواهید سس را دیرتر مصرف کنید مثلا آن را برای سرکار حاضر کردهاید همه مواد سس را به سادگی در ظرفی دردار بریزید و
پس از بستن درب ظرف آن را به شدت تکان دهید تا همه مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.
البته ابتدا مطمئن شوید که درب ظرف کاملا بسته و چفت میشود. در این مورد تکان دادن ظرف کلید سس خوشمزه شماست.
سرکه بالزامیک و روغن زیتون
روغن زیتون و سرکه بالزامیک را داخل یک شیشه کوچک خشک و تمیز بریزید.
به اندازه یک پینچ نمک و کمی فلفل سیاه به آنها اضافه کنید.
درب شیشه را کاملا محکم ببندید و شیشه را حسابی تکان دهید.
میزان نمک و فلفل آن را بچشید.