آموزش و روش نگهداری آلو خورشتی به شکلی آسان
نگهداری آلو خورشتی ،روش نگهداری آلو خورشتی،طرز نگهداری الو خورشتی،طرز نگهداری الو بخارا ، روش نگه داری آلو خورشتی ، نگه داشتن آلو خورشتی ، طریقه نگه داشتن آلو خورشتی ، چطور آلو خورشتی را نگهداری کنیم
در این مطلب از سایت جسارت به نگهداری آلو خورشتی می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
روش نگهداری آلو خورشتی
آﻟﻮ، ﻣﻴﻮه ﻫﺴﺘﻪ داری از ﺧﺎﻧﻮاده ﮔﻞ ﺳﺮﺧﻴﺎن اﺳﺖ، ﻛﻪ ﻣﻴﻮه آب دار، ﺷﻴﺮﻳﻦ و ﮔﺎﻫﻲ ﺗﺮش ﻣﺰه)
ﺑﻪ وﻳﮋه ﭘﻮﺳﺖ ﻣﻴﻮه (آن، ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻪ رﻗﻢ، دارای رﻧﮓ، ﻧﻤﺎ و اﻧﺪازه ﮔﻮﻧﺎﮔﻮن ﺑﻮده و ﺑﻪ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک اﻧﺴﺎن ﻣﻲ رﺳﺪ. آﻟﻮ،
ﮔﻴﺎﻫﻲ ﺑﺎ ﻗﺪﻣﺖ دﻳﺮﻳﻨﻪ و ﮔﻮﻧﺎﮔﻮﻧﻲ اﻧﻮاع زﻳﺎد اﺳﺖ،
ﺑﻪ ﮔﻮﻧﻪای ﻛﻪ اﻛﻨﻮن ﺑﻴﺶ از ۲۰۰ ﻛﻮﻟﺘﻴﻮار آز آن در ﺳﺮاﺳﺮ ﺟﻬﺎن ﺧﺎﻛﻲ ﺑﻴﺸﺘﺮ در ﭼﻴﻦ، آﻣﺮﻳﻜﺎ و اروﭘﺎ، ﮔﺴﺘﺮش ﻳﺎﻓﺘﻪ اﺳﺖ.
ﺧﺎﺳﺘﮕﺎه آﻟﻮ را در آﺳﻴﺎی ﻛﻮﭼﻚ و ﻛﻮه ﻫﺎی ﻛﺎﻛﺎﺳﺎس در ﻣﻴﺎن درﻳﺎی ﺧﺰر و درﻳﺎی ﺳﻴﺎه داﻧﺴﺘﻪ اﻧﺪ.
آﻟﻮﭼﻪ و ﻳﺎ ﮔﻮﺟﻪ) درﺧﺘﻲ و ﻳﺎ ﺳﺒﺰ (ﺑﻪ ﮔﻮﻧﻪ ای ای ﻳﻚ ﺟﻮر آﻟﻮی وﺣﺸﻲ ﺑﻮده،
ﺑﻪ رﻧﮓ ﺳﺒﺰ و ﻳﺎ رﻧﮓ زرد ﺑﺎ اﻧﺪازه ﻛﻮﭼﻚ ﺗﺮ ﻣﻲ ﺑﺎﺷﺪ و ﺑﻪ ﺟﺰ آن، آﻟﻮ ارﻏﻮاﻧﻲ) ﺳﻴﺎه
(، آﻟﻮ ﻗﺮﻣﺰ، آﻟﻮ زرد، آﻟﻮ ﺑﺨﺎرا، آﻟﻮ ﻗﻄﺮه ﻃﻼ و دﻳﮕﺮ آﻟﻮ ﻫﺎی ﺷﻨﺎﺧﺘﻪ ﺷﺪه ﻛﻪ در اﻳﺮان ﻳﺎﻓﺖ ﺷﺪه،
ﻛﺸﺖ و ﻛﺎر ﻣﻲ ﺷﻮد و اﻓﺰون ﺑﺮ ﺗﺎزه ﺧﻮری آن ﻫﺎ، در ﻓﺮاﻫﻢ ﺳﺎزی ﻓﺮآورده ﻫﺎی ﻛﻨﺎری)
ﺟﻨﺒﻲ (آﻟﻮ، ﻣﺎﻧﻨﺪ: ﻛﻨﺴﺎﻧﺘﺮه و آب آﻟﻮ، ﻟﻮاﺷﻚ، ﭘﻮره، آﻟﻮﺧﺸﻚ و آﻟﻮﭼﻪ ﻓﺮآوری ﺷﺪه،)
طرز نگهداری آلو خورشتی
ﺧﻮراﻛﻲ ﻫﺎﻳﻲ ﻫﻤﺮاه ﺑﺎ آﻟﻮ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻣﺮغ، ﻛﻮﻓﺘﻪ، ﺧﻮرش ﻫﻮﻳﺞ، ﺧﻮرش ﺑﻪ، ﺧﻮرش ﺳﻴﺐ، ﺧﻮرش اﺳﻔﻨﺎج، ﻓﺴﻨﺠﺎن،
ﻗﻴﻤﻪ، آﻟﻮ ﻣﺴﻤﺎ، ﺧﻮرش آﻟﻮ ﺑﺨﺎرا و دﻳﮕﺮ ﺧﻮراﻛﻲ ﻫﺎ در ﺷﻬﺮ ﻫﺎی ﮔﻮﻧﺎﮔﻮن ﻛﺸﻮر ﺑﻪ ﻛﺎر ﻣﻲ رود.
آﻟﻮ ﺳﺮﺷﺎر از وﻳﺘﺎﻣﻴﻦ ﻫﺎی Aو ، Cآﻫﻦ، ﻛﻠﺴﻴﻢ، ﻓﺴﻔﺮ، ﭘﺘﺎﺳﻴﻢ، ﻓﻴﺒﺮ و ﻛﺮﺑﻮﻫﻴﺪرات، ﻣﻲ ﺑﺎﺷﺪ و
ﺑﻪ اﻳﻦ ﮔﻮﻧﻪ، ﻓﺮآورده ﻫﺎی آﻟﻮ ﺑﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﺧﺎم و ﻳﺎ ﭘﺨﺘﻪ ﺑﺨﺸﻲ از ﺧﻮراک روزاﻧﻪ ﺧﺎﻧﻮار را ﺗﺸﻜﻴﻞ ﻣﻲ دﻫﺪ.
آﻟﻮ را ﭘﺲ از ﺑﺮداﺷﺖ آن ﻣﻲ ﺗﻮان ﺑﻪ روش ﻫﺎی ﮔﻮﻧﺎﮔﻮن ﻧﮕﻪ داری ﻛﺮد. ﺳﺮد ﻛﺮدن
آﻟﻮ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﻲ درﻧﮓ ﭘﺲ از ﺑﺮداﺷﺖ آن ﺑﺮای ﺟﻠﻮﮔﻴﺮی از ﭘﻼﺳﻴﺪﮔﻲ، اٌﻓﺖ ﻛﻴﻔﻴﺖ و ﻛﺎﻫﺶ وزن آن اﻧﺠﺎم ﻳﺎﺑﺪ.
بیشتر بخوانید :
چای سبز و سرماخوردگی
کاکائو چیست
برگ بو چیه
برگ سنا و لاغری
برای فریزر کردن خشکبار ،همیشه دقت کنید که اجیل تان را حتما از نایلون(حتی نایلون های مخصوص فریز) در اورده و در ظروف در بسته قرار دهید.
سپس ظروف درب دار محتوی خشکبار را در فریزر نگهداری نمایید.
علت خروخ خشکبار از نایلون جهت فریز کردن،ناشی از عدم جذب رطوبت فریزر و
یا به اصطلاح عامیانه،ممانعت از نم کشیدن خشکبار است،زمانیکه خشکبار را با نایلون در فریزر میگذاریم،
نایلون رطوبت فریزر را بصورت یخ،روی خود جمع میکند که این امر موجب تغییر طعم خشکبار میشود.
آموزش نگهداری آلو خورشتی
شرایط نگهداری انواع میوه خشک مانند آلو خشک در انواع تیزابی و
معمولی باید به شکل درستی باشد تا دوام و ماندگاری مناسب تری داشته باشند.
برای نگهداری مواد غذایی باید شرایطی را مورد توجه قرار داد تا به بهترین شکل ممکن بتوان
از مواد غذایی گوناگون استفاده کرد و یکی از این مواد غذایی خشکبار می باشد که
با نگهداری در شرایط درست و مناسب ماندگاری آنها بیشتر می شود و استفاده از خشکبار نیز مدت بیشتری امکان پذیر می گردد.
یکی از انواع خشکبار میوه های خشک هستند که در طعم های مناسب و خوبی وجود دارد و
میوه خشک آلو نیز مانند انواع دیگر خشکبار نیاز به نگهداری در شرایط درست و مناسب دارد که بهتر است
با رعایت نکات مهم و مناسب آن را بسته بندی کرده و استفاده کرد.
انواع آلو خشک از نوع تیزابی و انواع معمولی آفتابی همه باید در شرایط دمایی خنک و مناسب قرار داشته باشند.
بهتر است که خشکبارهای مختلف مانند انواع آلو خشک و غیره در شرایط دمایی خنک و
در جاهای خشک و تاریک نگهداری شوند و نگهداری آلو خشک و سایر میوه های خشک در پاکت های کاغذی مناسب است
چون پاکت باعث می شود رطوبت اضافی میوه خشک گرفته شود و در نتیجه میوه مدت زمان بیشتری قابل نگهداری باشد و
اگر قرار است که میوه خشک در فریزر قرار بگیرد بهتر است که در ظرف های دربسته به طور مناسب درون یخچال نگهداری شود.
نگهداری آلو خورشتی در منزل
آلو خشک طعم شیرینی دارد اما قندهای موجود در آن طبیعی و تصفیه نشده اند و
بدن، آنها را بسیار راحتتر از قندهای سفید میسوزاند.
بنابراین مصرف معقول آلو خشک نه تنها باعث چاقی نمیشود بلکه به خاطر غنی بودنش از فیبرها
(7 گرم فیبر در 100 گرم آلو خشک) به کاهش وزن و لاغری بدن کمک میکند.
فیبرها باعث احساس سیری زود هنگام میشوند؛ و از آنجا که دیرهضم هستند و
مدت زمان طولانی در معده میمانند احساس گرسنگی را به تأخیر میاندازند.
از این گذشته فیبرها به ویژه به دلیل دفع چربی غذاهای مصرف شده از طریق مدفوع، ذخیره سازی کالریها را محدودتر میکنند.
توصیه میشود مصرف آلو خشک را در وعدههای غذاییتان بگنجانید.
البته میتوانید در مواقعی که میل شدیدی به خوردن دارید، آلو خشک میل کنید.
خاصیت و فایدهی اصلی آلو خشک که ناشناخته نیز مانده است، سرشار بودن
این میوه از آنتی اکسیدانهایی است که با ظاهر شدن چین و چروک روی پوست مبارزه میکنند.
یک پژوهش آمریکایی در سال 2004 نشان داد در میان میوه و سبزیجاتی که قادرند رادیکالهای آزاد را از بین ببرند،
آلو خشک رتبهی نهم را از نظر غنای آنتی اکسیدانی به خود اختصاص داده است.
نگهداری آلو خورشتی
بیشتر بخوانید :